Jokes News

This ricky riddle that are sure to stump you!

Part 2 of 2

Answer: None of them were bachelors, so no single men were harmed.

11. Bat and Ball

Riddle: “A bat and a ball cost $1.10 in total. The bat costs $1 more than the ball. How much does the ball cost?”

Answer: Just a meager 5 cents.

12. The Man Who Has It All

Riddle: “The man who made it sold it.
The man who bought it did not use it.
The man who used it did not know it.
What is it?”

Answer: Sadly, it is a coffin.

13. Box Of Treasures

Riddle: “A box without hinges, key, or lid, yet golden treasure inside is hidden. What is it?”

Answer: It is an egg.

14. Thirteen Hearts Why?

Riddle: “What has 13 hearts but no other organs?

Answer: A deck of playing cards

15. The Vanishing Door?

Riddle: “When is a door not a door?”

Answer: When it is ajar.

16. Railroad Dilemma

Riddle: “Railroad crossing, look out for the cars. Can you spell that, without any R’s?”

Answer: It is quite simple- T H A T.

17. It’s Cowboy Time!

Riddle: “A cowboy rides into town on Friday stay for three days and leaves on Friday. How did he do it?”

Answer: In a similar vein to Robinson Crusoe, he named his horse Friday.

18. “I am NOT Your Father, Luke!”

Riddle: “I am your father, but you are not my son. Who are you to me?”

Answer: You are my daughter.

19. Is This The Last Place You Looked?

Riddle: “How is it possible to always find what you’re looking for in the last place you look?”

Answer: If you find what you are looking for, then you would stop looking, so it would be in the last place you looked.

20. The American Doctor

Riddle: “A man and his son are in a terrible accident and are rushed to the hospital in critical care. The doctor looks at the boy and exclaims ‘I can’t operate on this boy, he’s my son!’ How could this be?”

Answer: The boy’s mother is the operating doctor.

So, did you escape the manipulations of the tricky riddles and find the answer? Great job! If you have more riddles that you want to share, write to us below!

12

Related Posts

Three Hours After I Gave Birth Alone, My Mother Texted, “Send $2,300 for Your Sister’s Kids”—When I Stayed Silent, She Used My Emergency Card, but the Bank Found $31,746 in Hidden Charges… and on Page Six of My Father’s Sealed Trust Was Her Own Signature

Part 2 of 3 I read his letter twice, almost hearing him clear his throat before saying something difficult, as he had when I was a child. He...

A Voiceless 9-Year-Old Handed the Wealthy Clinic Owner a Cracked Phone and Wrote, “Don’t Show Your Husband”—What She Found Made Her Pretend to Be Fading Until Friday’s Board Meeting

Part 2 of 3 Claire called Evelyn Shaw, an attorney she had known since college but had seen only occasionally since the business began consuming her life. They...

Hours After We Laid Our 4-Year-Old Son to Rest, My Husband Said, “You Have 48 Hours—My Pregnant Girlfriend Is Moving In.” I Took One Suitcase and Left… Then the House Deed Inside It Led Me to a Filing He Never Expected Me to Find.

Part 2 of 3 “I’m not. The night after he was admitted to the hospital, Grant told me that if things didn’t improve, everything would become easier for...

Two Hours Before Brain Surgery, My Husband Handed Me Divorce Papers and Claimed My Best Friend’s Baby Was His. Certain My Condo, Cards, and Fortune Were Already His, He Walked Away Smiling. I Signed and Made One Call… By Morning, His Cards Had Failed—and My Attorney Was Holding a File That Changed Everything.

Part 2 of 3 The child had bright blue eyes and a solemn, innocent expression. Looking at him, I felt no resentment. Whatever the adults had done, none...

I Married a Wealthy 74-Year-Old Man So My 10-Year-Old Daughter Could Have a Better Life. Then I Saw Him Secretly Giving Her Money—and One Midnight I Heard Him Whisper, “Quickly, Before Your Mom Comes Down.” I Rushed Into the Living Room, but What They Were Hiding Was Nothing Like I Feared

Part 2 of 3 I stopped watching Everett as though I needed to protect myself from him. Instead, I started knowing him. He told me stories about his...

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *